Nagu Instagramis on populaarseks saanud, andis ka Oskar Süvari oma jälgijatele võimaluse temalt küsimusi küsida. Üks jälgija uuris, millal temalt raamat tuleb.

"Töötan selle kallal. Raamatu kirjutamine on suurem ettevõtmine kui ma esialgu arvasin," vastas Oskar. Ta jagas ka lugemissoovitusi, öeldes, et tal on praegu pooleli Jane Austeni "Uhkus ja eelarvamus", aga soovitab ka Kristina Ohlsoni "Tuhkatriinut". Kas tema raamat saab olema ilukirjanduslik või räägib tema elust, seda ta ei avaldanud.

Oskarilt uuriti ka, kuidas tal läheb. Noormees vastas, et naudib esimest vaba nädalavahetust üle pika aja ja inimestega suhtlemist.

Biseksuaalne Oskar avaldas jälgijatele, et läheks "Rannamaja" tüdrukutest kohtingule Hanna Pärteliga, kellega ta koos teises hooajas osales.

Pärast seda, kui Oskar vangist välja sai, siis ei läinud kaua, kui ta koos Helena Klaariga peole läks. See tekitas ka mõnetised spekulatsioonid, kas Oskari ja Helena vahel on midagi. Oskar avaldas, et seal pole midagi, neile vaid meeldib vahest koos kakelda.

Helena tegi ka ise mõned päevad tagasi Instagramis mitmeid julgeid avaldusi, öeldes näiteks ka, kui palju tal sekspartnereid olnud on. Teleekraanidel taandunud ja nüüd pigem Instagramis tegutsev Helena andis oma fännidele võimaluse temalt küsimusi küsida ja küsis samamoodi ka neilt vastu, et oma jälgijaskonda paremini tundma õppida.

Süütumate küsimuste seas olid ka mitmeid seksi puudutavad küsimused, nt, kas Helena on kunagi üheöösuhtes olnud (vastus oli jaatav). Kõige paeluvam küsimus oli aga Helena partnerite arv, mis ei ole mitte ainult kahekordne vaid kümnetes. Milline täpsemalt, ta ei avaldanud, aga Helena andis vastuseks 20+.