2016. aasta mais viis Kaja sõbranna ta kokku investeerimispankur Arvo Hallikuga (43). "Mu sõbranna ütles mulle, et tead, Arvos on nii küps mehelikkus ja sinus küps naiselikkus, te sobiksite kokku," meenutas Kaja oma suurima armastusloo algust 2016. aasta Eesti Naise kaaneloos. Arvo oli selleks ajaks kolmandat aastat üksi ja kasvatas oma kaht last eelmisest abielust.

"Mul oli kohe algusest, esimesest hetkest tunne – tema on see õige. Temaga on nii lihtne olla, sa ei pea olema keegi teine, ja kohe oli mul ka selline tunne, et võiksime abielluda," tunnistas Kaja.

Esialgu olid nad kaugsuhtes, rääkisid iga päev Facetime’is, aga Arvo käis tihti ka Brüsselis. 2017. aastal ilmusid Kaja ja Arvo koos presidendi vastuvõtule, tehes nii oma suhte avalikuks. Nad on seni hoidunud pikast ühisest intervjuust, sest tahtvat oma õnne hoida vaid endale.

Küll aga meenutas Arvo põgusalt enda armumist Eesti Ekspressis: "Esimene koos veedetud õhtu oli mais 2016. Kas see oli armumine esimesest silmapilgust – pigem mitte. Võimalik, et ligi 40aastastel, kel on lapsed, kolm aastat üksikelu seljataga ning kõigele lisaks kõrged kriteeriumid võimaliku elukaaslase suhtes, on selline pime armumine üldse võimatu. Samas tuleb tunnistada, et "särts" tekkis kohe, vähemalt minul. Kaja oli ja on igas mõttes minu unelmate naine. Võimalik, et meeletut armumist hoidiski tagasi ratsionaalsus ja ka hirmud, mis Kaja kui avaliku elu tegelasega kaasas käivad. Ma arvan, et päris armumine tekkis pärast esimest koos veedetud õhtut. Julgen öelda, et sellest ajast oleme olnud paar."

Kaja ja Arvo abiellusid 14. septembril 2018 kitsas pereringis Kaja lemmikrestoranis MerMer.

"Endiselt võin kindel olla, et ta püüab mind kinni. Täna oli 3. pulma-aastapäev," kirjutas Kaja oma postituse pealkirjas.