Lisaks andsid kogu öö värvi oma graatsiliste etteastetega ehedad sensuaalsed LED Show Baleriinid! 99% Vene kuumimad tantsuhitid kõlasid residentidelt DJ Bell ja DJ Peterson.

Meeldivat atmosfääri lisasid ka kogu klubi katvad valged dekoratsioonid ning külaliste valge riietus - tõeline lumivalge paradiis!
Täname kõiki oma sõpru ja toetajaid, kes meid usaldasid ning praegusel meelelahutusele väga raksel ajal kohale olid tulnud ja aitasid selle väga uhke peo teoks saada! Järgmine Tantsuparadiisi pidu saab toimuma juba 2 kuu pärast 12.novembril, kus peo temaatika saab olema kõigi poolt armastatud special RETRO PARTY!

Teise suure uudisena teatame, et järgmine vene sugemetega pidu club Hollywoodis saab olema juba kuu pärast 15.oktoobril kui Music Factory poolt korraldatav teine populaarne pidu BAILE-bon Russian Style (50%latiino-50%vene muusika) samuti hakkab toimuma edaspidi club Hollywoodis! Nüüd siis iga kuu teine reede toimub kordamööda meie peod Tantsuparadiis ja BAILE-bon Russian Style club Hollywoodis! Soovitame teha kohe varakult plaanid ja olge kohal!