Aivar Mäe Volga tee ristus Peetri kandis raskeveoki omaga, õnnetust tuleb pidada õnnelikuks, kuivõrd mõlemal autol on piltide järgi näha vaid pisivigastusi.

Aivar Mäe GAZ-il sai kannatada vasak tagumine osa ning DAF-veokil parem esimene nii, et jupid taga.

Kroonika võttis Aivar Mäega ühendust ning küsis, mis täpsemalt juhtus. "Kokkupõrget ei toimunud, lihtsalt rammiti teelt minema," ütles Mäe, täpsustades, et soovis rida vahetada, aga ei lastud. "Tolmuimeja sõitis ees," lisas Mäe, pidades ilmselt silmas teepuhastusmasinat.

Piltidelt on näha, et endine Estonia peadirektor ja teise sõiduki juht pandi mõlemad puhuma. Viimaselt pildilt on näha, et Mäe istub tagasi sõidukisse ja läheb minema. See annab mõista, et puhumisel joovet ei tuvastatud.

Politsei pressiesindaja Fred Püss ütles Kroonikale, et täna sai kell 11.27 häirekeskus teate liiklusõnnetusest Tallinnas Tartu mnt 120 juures. Esialgseil andmeil põrkasid seal kokku 61-aastase mehe juhitud sõiduauto GAZ-21 ja 67-aastase mehe juhitud veoauto DAF, mis ei võimaldanud GAZ-i juhil sõidurada vahetada.

Inimesed õnnetuses viga ei saanud, ent kuna juhid ei saanud õnnetuse süüs omavahel kokkuleppele, kutsuti kohale politsei. "Kindlustus tegeleb," andis Mäe napi kommentaari, mis autoga edasi saab. Mehe sõnul üritas ta rida vahetada, aga ei lastud. “Kokkupõrget ei toimunud – lihtsalt rammiti teelt minema. Liikluskultuur?“ lisas Mäe.

Aga kuidas on enesetunne Mäel endal? "Enesetunne avariiline," jääb mees taaskord napisõnaliseks.

Liiklus oli sündmuskohal häiritud, õnnetuse täpsed asjaolud on selgitamisel.

Mäe sõiduki puhul on tegu 1962. aasta GAZ 21-ga. Auto on pärit Soomest ja registreeritud Eestis 2019. aastal. Ligi kahetonnine beež sõiduk võib ju betoonseinana tunduda, aga kokkupõrge mõne väiksema sõidukiga oleks teisele osapoolele ehk kehvemini lõppenud.