Rokkar Jaagup Kreem üllatas sünnipäevahommikul sõbrale kirjutatud luuletusega. Mõttekaaslane Teet Margna koostas aga kollaaži Kristjani sünniaasta kuulsusrikkaimatest telelegendidest, paigutades keskele Kristjani vanemad Kaljo ja Norma, kes seisavad pisipojaga sünnitusmaja ees. Kollaaži paremale küljele paigutas Teet Kristjani ristivanemad, teleajakirjanikud Moidela Tõnissoni ja Valdo Pandi. Teiste kinkide seas oli isegi auto numbrilaud, millel ilutses Kristjani legendaarse tele­tegelaskuju Ice Dog M-i nimi.

ESMALT LUULETUS JA SIIS LAULUD - Jaagup Kreem ja Terminaator

Juubilar oli pisarateni heldinud, kui sõber Mihkel Kuressaarest luges ette Kristjani vana päeviku, kuhu ta väikese poisina oli kirjutanud, et soovib suurena saada kuningaks. Arvestades, kui palju kordi on meelalahutustäht võitnud Kroonika korraldatava Eesti Meele­lahutus­auhindade rahvahääletustel parima saatejuhi, meelelahutaja ning parima saate auhindu, on see unistus täitunud. Meelelahutuskuningas temast saigi.

Vana kooli sünnipäevapidu kulges pikkade toidulaudade, üllatusesinejate Sepo Seemani, Dagmar Oja ja Terminaatori etteastete saatel. Peo üks tipphetki oli keerukas mälumäng. Võidu osas üllatust polnud – võidumeeskonda juhtis "Kuldvillaku" pikaaegne saatejuht Teet Margna.

Jaga
Kommentaarid