"See on olnud raske nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Varsti jutustan teile lähemalt, mis ja kuidas kõik kulges. Seniks võtan veel aega, et ennast koguda ja taastuda. See pildike on tehtud kaks päeva enne pisikese sündi," kirjutas Daškova oma postituse pealkirjas.

Sandra on suhtes ettevõtja Roone Roostiga, neil juba on kaks last. 2019. aastal antud intervjuus meenutasid noored, kuidas nad kokku said ja milline oli toidublogija esimene rasedus.

Sandra leidis oma tõelise elu armastuse spordiklubist, kus ta mõnda aega administraatorina töötas. "Eks ma käisin siis ka ise trennis, nii kolm-neli korda nädalas, ja miskipärast juhtus sedasi, et Roone sattus samuti siis trenni tegema," meenutab Sandra pea viie aasta tagust esmakohtumist.

"Mina alustasin Sandraga vestlust mitu korda, aga ta ei võtnud vedu," sõnab Roone. Ühel talveõhtul aga pakkus üks Sandra tuttav talle trennist küüti koju ja autojuhiks juhtus olema Roone. Ka siis ei pannud Sandra oma tulevast tähele, vaid lobises sõbraga. Möödus kaks kuud, kuni ühel päeval Roone kirjutas Facebookis Sandrale ja kutsus teda kohtingule. Sandra jättis vastamata. Roone ei jätnud aga jonni. Ta läks järgmisel päeval trenni ja võttis teema uuesti üles.