USA telekanalile NBC antud intervjuus ei saanud Boris enam kuskile põgeneda. "Kas sul on kuus last?" küsis intervjueerija otse ning peaminister vastas jaatavalt. See tähendab seda, et tegemist on esimese korraga, kui mees on võtnud avalikult omaks 2009. aastal abieluväliselt sündinud tütre, kelle emaks on kunstikonsultant Helen MacIntyre.

2013. aastal soovis poliitik, et kohus keelaks tüdrukust kirjutamise meedias, kuid kohus ei rahuldanud tema taotlust. Seda põhjendati sellega, et avalikkusel on õigus teada Johnsoni käitumise kohta kõike. Aastaid on spekuleeritud, et mehel on ka teine abieluväliselt sündinud järeltulija, sest kohtupaberites vihjatakse sellele, et saladuses hoitud lapsi võib olla rohkem kui üks.

Johnson oli tütre sünni ajal abielus Marina Wheeleriga, kellega peaministril on omakorda neli ühist täiskasvanud last: Lara Lettice, Milo Arthur, Cassia Peaches ja Theodore Apollo.

Sel aastal abiellus Johnson endast 24 aastat noorema Carrie Symondsiga, kellega on peaministril ühine poeg Wilfred. Järgmise aasta alguses peaks neil sündima teine laps, mis on peaministri jaoks juba seitsmes järeltulija.