56-aastane supermodell kirjeldab Instagrami postitatud kirjas, kuidas ta lootis, et protseduur vähendab tema rasvarakke, kuid tegelikkuses on neid haruldase kõrvalmõju tõttu hakanud hoopis hulgaliselt juurde tekkima. See tähendab seda, et Evangelista kaunis näolapp on muutunud tunduvalt tüsedamaks.

Naise sõnul on tema käest pidevalt uuritud, et miks tema pole enam karjääri tegemas, kui temaga samavanused modellid on ikka moelavaldel kõndimas ja ajakirjades poseerimas. "See protseduur on mind jäädavalt deformeerunud isegi pärast kahte väga valusat ja ebaõnnestunud operatsiooni, mis olid mõeldud korrektuuride tegemiseks," kirjutab Evangelista.

"Mind on muudetud, nagu meedia seda nimetas, äratundmatuks," ahastab ta. "See protseduur pole ainult hävitanud minu eluisu, vaid on saatnud mind sügavasse depressiooni ning kurbuse ja enesevihkamise madalaimasse tsüklisse. Ma olen muutunud erakuks," kirjeldab Evangelista oma praegust elu. Ta on pöördunud kohtusse ning ta tuli oma looga avalikkuse ette, sest ei soovi end enam varjata.

"Ma tahan kõndida uksest välja püstipäi, kuigi ma ei näe enam enda moodi väljagi," lisas ta lõpetuseks.