Lauljanna tõmbas tähelepanu 2011. aastal, kui ta filmis Põhja-Iirimaal Belfastis põllul muusikavideo oma laulule "We Found Love". Kümme aastat hiljem meenutas seda kohtumist talumees Alan Graham, kelle sõnul kajastas meedia olukorda valesti ning tema ja Rihanna läksid sõbralikult oma teed, kirjutas BBC.

"Ta oli minu jaoks täiesti tundmatu. Ma olin popmuusika osas täiesti teadmatuses," sõnas Graham intervjuus BBC Põhja-Iirimaa uudistele. Endine Ards ja North Down volinik abistas võttemeeskonnal kinni jäänud sõiduki tagasi liikuma, kui ta märkas, et barbadose laulja oli endalt riided seljast võtnud.

"Asi ei olnud ebasobivas riietuses. Asi oli selles, et osad riideesemed olid üldse puudu," sõnas talumees, kelle maal Rihanna muusikavideo osaliselt filmis.

"Rääkisin kõigepealt võttemeeskonnaga ja ütlesin, et võtted on nüüd läbi ning siis pani Rihanna end taas riidesse, tuli minu juurde ning meil oli lühike, aga viisakas vestlus."

Muusikavideos paljudele silma jäänud tammepuu, mis sai kohalike seas nimeks "Rihanna tamm", on talumehe sõnul suremas. "We Found Love" aga võitis hiljem MTV muusikaauhindadel parima muusikavideo auhinna.

Video filmiti osaliselt ka Põhja-Belfastis, kuhu kogunes suur osa kohalikku rahvast, kes tahtsid rahvusvahelise kuulsusega lauljat näha.

Alan Graham, kellele kuuluvale laudale on kirjutatud värss piiblist, sõnas, et Rihanna laul kummitas teda mõnda aega. "Kui ma kuskil käisin ja see laul mängima hakkas, siis tuli mul terve see situatsioon meelde."

Talumees langes nii mõneski ringkonnas kriitika alla, sest Rihanna oli siis muusikamaailmas tõusev täht, kellele just tihti ära ei öeldud. Grahami kaitses astus välja telenäitleja Barbara Windsor, kes sõnas, et igal inimesel on oma maal õigus teha seda, mida soovib.

Rihannast, kelle pärisnimi on Robyn Fenty, on saanud praeguseks üks populaarsemaid artiste maailma muusikas ning Forbes tituleeris ta augustis ametlikult miljardäriks.