Jason Derulo andis lahkuminekust teada neljapäeval Twitteris. Jason ja Jena läksid suhtesse märtsis 2020 ning said lapse selle aasta mais, kirjutas TooFab.

"Jena ja mina otsustasime lahku minna. Ta on suurepärane ema, aga me tunneme, et praegu lahus olles suudame me olla parimad versioonid iseendast. Palun austage sel ajal meie privaatsust," kirjutas Jason Derulo Twitterisse.

Jasonil ja Jenal on mõlemal samal päeval, 21. septembril sünnipäev. Paari lahkuminek tuli mõnevõrra üllatuslikult, sest nad olid ajakirja People kohaselt Aspenis ühiselt sünnipäeva pidanud. Ning teisipäeva õhtul olid nad heas tujus, kui neid märgati ühiselt Los Angeleses restoranist lahkumast.

Nende ühise poja nimi on Jason King ning mõlemad jagasid uudist lapse sünnist kümme päeva pärast lapse ilmale tulekut. "Minu elu parim päev oli see, kui sain enda poja Jason King Derulo koju tuua," kirjutas laulja enda sotsiaalmeediasse. "Tal on nii vedanud, et tal on nii tugev ja hoolitsev ema nagu Jena Fumes."

Järgnevate kuude jooksul jagasid mõlemad lapsest mitmeid pilte, aga nad ei näidanud kunagi tema nägu. Vaatamata lahkuminekule ei ole nad teineteise pilte oma sotsiaalmeediast ära kustutanud.