Nimelt jätavad Meghani ja Harry külastused tähtsatesse organisatsioonidesse ning kohtumised oluliste inimestega mulje, nagu oleks tegemist kuningliku visiidiga. Kuid pärast 2020. aasta alguses kuninglikest kohustustest loobumist, ei tohi Sussexid enam kuningannat sellistel reisidel esindada.

Väljaanne Daily Mail on tõstatanud furoori ka Meghani ja Harry turvameeskonna ümber. Nimelt on paar pärast kuninglikust elust loobumist ja USAsse kolimist rõhutanud, et nad ise maksavad kinni oma turvateenistuse. Antud teema tuli jutuks ka intervjuus Oprah Winfreyga, mille käigus Harry tunnistas, et ta poleks iialgi arvanud, et ta perekond ei jätka turvameeste eest maksmist. Kuid prints Charles oli resoluutne ning teatas, et Harry ja Meghan peavad oma turvalisuse eest ise tasuma.

Kuid sel nädalal New Yorgis tehtud fotod ja Daily Mailiga rääkinud allikas kinnitavad, et nende turvamehed töötavad hoopis USA sisejulgeolekuministeeriumi heaks.

Harry ja Meghan ööbivad glamuurses Carlyle'i hotellis, kus öö maksab 1300 dollarit. Varasemalt on seal peatunud ka printsi varalahkunud ema Diana.