Majorlilkween, kellel on varasemaid kollaboratsioone nii Bodega Bamzi, kui ka Genkaga räägib „Can I b Honest“ sünniloo: „Karantiini ajal tegin intervjuu New York underground hip-hop fotograafia legendi 1000Word$-ga. Ma mainisin talle, et ma olen ühe New York underground artisti fänn, kes on Cinematic label’i artist. 1000Word$ teab neid tegijaid hästi ja viis mind plaadifirmasse. Esialgse plaani kohaselt pidin ma sel päeval hoopis ühe teise artistiga koostööd tegema, aga kui ma label’isse jõudsin oli seal chillimas ka Flipp Dinero A&R. Kui ta mind nägi ja beat-i kuulis siis arvas, et ma olen hoopis parem fit Flipp Dinero jaoks. Samal päeval kohtusime juba Flippiga facetime’s. Järgmise päeva hommikul kell 7 oli lugu juba valmis. See kõik oli super random ja kiire sündmuste edenemine, kuid samas „it was meant to be that way““.

Flipp Dinero kokkuvõte loost kõlab järgmiselt: „Can I b Honest on minu ja Alexi kuum ja energeetiline duett. Minu loo tegelaskuju on mees, kellel on süda murtud ning, kes põgeneb oma mure eest arvuti mängu. Ma kirjutasin oma osa valmis ning Alex jälgis mu ideid ja mõttekäike ning me segasime kokku minu ja tema soundi ning biidi.“
Intrigeeriva video autor on Majorlilkween ning USA -st pärit director SoKrispy. Video saab võtta kokku sõnadega: „Virtuaalne küberstripiklubi, mis on ühtlasi ka mäng“.

„Video tegemine oli pikk protsess, ainuüksi animatsioonide tegemine võttis aega kaks kuud. Visuaalid sai loodud koos Berliinis resideeruva superandeka kunstnikuga, kelle nimi on Stacie Ant. Võtted kestsid kaks päeva ning need olid väga ekstreemsed, kuna oli juulikuine, kuum Los Angeles ning kostüümides ja make-upiga koreograafiat ei olnud kerge ja mõnus teha ilma konditsioneerita stuudios. Vaatamata kõigele oli see parim aeg, sest lõpptulemus tuli täpselt selline nagu ma olin unistanud.“ räägib Alexandra video sünnist.
Lisaks originaalsele hip-hop versioonile on loost välja antud ka rock-remix, mille taga on Eesti metal artist ValTvoar ja tuntud „kurjade soundide“ keeraja, helimees Keijo Koppel. "Olen kaasa löönud kohalikes hip-hop bandides, kuid see lugu oli täiesti teine teema ning klass omaette. Oli väga vinge väljakutse teha rock versioon täiesti teise esteetikaga palast. Töö oli põnev ja tulemus veelgi põnevam" kiidab tehtud Tarvo Valm elik ValTvoar.