Kolmapäeval 34-aastaseks saanud näitlejal tekkis meditsiiniline probleem ning viidi testide tegemiseks haiglasse, teatas PGA of America tehtud avalduses.

Piltidel on näha, et Felton oli transportides teadvusel. Näitleja on kõige enam tuntud "Harry Potteri" frantsiisist kui Draco Malfoy.

"Tänasel kuulsuste Ryderi karika mängul tekkis näitlejal ja muusikul Euroopa eest mängides meditsiiniline intsident ning ta viidi testide tegemiseks haiglasse," ütles PGA neljapäeval tehtud avalduses.

Innuka golfimängijana esindas Felton koos soomlase Teemu Selannega Euroopat. Nad mängisid 1980. aastal hokis olümpiakulla võitnud Mike Eurzione ja kiiruisutaja Dan Janseni vastu.

Tom Felton kukkus kokku.

Filmis nimega "Burial" löövad teiste seas kaasa ka Harry Potteri filmides põhirolli kandnud Tom Felton ning üheks produtsendiks on Ivo Felt. II maailmasõja lõpul toimub film räägib fiktiivse loo väikesest grupist Vene sõduritest, keda juhib naisluureagent Brana Vasiljeva (rolli mängib tõusev täht Algar), kelle ülesandeks on Hitleri jäänused toimetada Nõukogude Venemaale Stalini juurde, vahendas deadline.com.

Teel ründavad neid mõrvarlikud Saksa Wehrwolf partisaniliikmed, kes hakkavad venelasi ükshaaval likvideerima. Vasiljeva ja teised ellujäänud peavad vaenlase vastu võitlema, et nende "kaup" ei satuks ründajate kätesse ja et see saaks tõe varjamiseks turvaliselt maetud.

Filmi üheks tuntumaks nimeks on kõikides Harry Potteri filmides kaasa teinud Tom Felton, kelle mängitud Draco Malfoy pakkus Harry Potterile ja tema sõpradele palju peavalu.

Filmis teevad veel kaasa Niamh Algar ("The Virtues"), Diana Rigg ("Troonide mäng"), Tom Glynn-Carney ("Dunkirk") ja Ian Hart ("Harry Potter").

Filmi produtsentideks on James Wilkinson ja Paul Higgins. Nende kõrval juhatab vägesid Ivo Felt All filmist, samast produktsioonifirmast, kellega Christopher Nolan Eestis olles koostööd tegi. Enamus "Burial" filmivõtteid toimus Eestis.