Kuigi ettevõtja ja Kanada laulja enam koos ei ole, siis saavad nad omavahel ikka veel hästi läbi ning kasvatavad koos vinge nimega poega, kirjutas Page Six.

"Me oleme pooleldi lahus, aga ikkagi armastame teineteist ja näeme teineteist regulaarselt ja saame hästi läbi," rääkis Musk väljaandele.

"Asi on põhiliselt selles, et minu töö SpaceX ja Tesla juures sunnib mind palju aega veetma Texases ning välismaal ja tema on tööasjus pigem Los Angeleses. Ta elab praegu minu juures ja beebi X on kõrvaltoas," lisas ettevõtja.

Elon Musk ja Grimes astusid suhtesse mais 2018 ning said ühise lapse vanemateks möödunud aasta mais. Neid nähti viimane kord koos kuu alguses toimunud Met galal, kus 33-aastane muusik kõndis punasel vaibal üksi. 50-aastane ettevõtja ühines lapse emaga alles sees.

Hiljem korraldasid nad järelpeo ning järgmisel päeval nähti neid koos New Yorgist lahkumas. Aga eelmisel nädalal käis Musk üksi Google'i kaasasutaja Sergei Brini abikaasa Nicole Shanahani peol.

Elon Musk on varasemalt abielus olnud kirjaniku Justine Wilson, kellega tal on viis poega. Ta on ka kahel korral olnud abielus näitleja Talulah Rileyga. Esimest korda 2010-2012 ning siis 2013-2016.