Noorel naisel on nõnda palju eneseteadlikkust, mida enamik koguvad terve elu, et jõuda samasse punkti, kus on tema.

"Ma arvan, et ma olen hea näitleja," sõnab Brigitte Susanne Hunt. "Ma arvan, et ma olen see inimene, kes on sellise lapsepõlvetraumaga, et mul on väga palju erinevaid nägusid. Näitlengi, et mul on kogu aeg kõik hästi," kirjeldab ta siiral toonil.

Brigitte käis rääkimas Kroonika podcast'is, kus kõneldi sotsiaalmeediast. Hunt ütleb, et tema parimad postitused Instagramis saavad 75009000 meeldimist. Kui pilt kuigi palju tähelepanu ei kogu, võtab naine foto sotsiaalmeediast üldse maha. Kuid millal ja miks postitab ta fotosid, millega hiljem rahule ei jää?

"Kui olen täispeaga Instagrami pildi üles pannud, siis võtan hiljem foto maha," tunnistas Brigitte Kroonika taskuhäälingus. Küsimuse peale, kui tihti seda juhtub, vastas Brigitte: "Reisidel pidevalt."

Viimati külastas Brigitte koos teiste mõjuisikutega Berliini ja seal elas ta enda sõnul hoopis Prosecco nimel. Berliinis noor daam aga pettus: "Panin sealt ainult kolm story't, olen käinud ilusamates linnades, sealt olen rohkem lugusid teinud."

Mis sõnum on Brigittel aga neile, kes teda Instagramis sõimavad käivad? Kuidas tuleb naine toime kriitikaga? Ja mida soovitab ta neile, kes end pidevalt sotsiaalmeedias teistega võrdlevad? Kuula podcast'ist, kus samal teemal võtab ka sõna Ženja Fokin.