"Selles kimbus on 101 roosi ja need tulid saadetisena ikka Gruu­siast," muheleb Kethi. "Olin jahmunud, ei osanud absoluutselt oodata... ja see kimp oli nii raske, et vajasin abi selle kandmisel."

Kethi sõnul tegi Anzor nende suhte alguses selliseid žeste palju: saatis etendusele lava peale kuhja lilli, šampanjat ja kingitusi. Kui arvestada, et üks roosiõis maksab keskeltläbi 5 eurot, siis terve kimp võis maksta ligi 500 eurot.

Kas Kethil ei ole kahju, et Anzor kulutas lilledele summa, mille eest oleks saanud osta Gruusiast Eestisse edasi-tagasi lennupiletid? "Ma ei ole kursis, kui palju selline lillesülem maksab. Mees tuleb ikkagi maalt, kus Pirosmani müüs maha terve oma varanduse ja ostis naisele miljon roosi," toob Kethi tabava võrdluse. Ta lisab, et paar päeva hiljem lendas Anzor ise Tallinna.

Kethi ei hakanudki lillekimpu koju tassima, vaid jättis selle TV3 stuudiosse, kuna niikuinii veedab ta suurema osa ajast just seal: "Siin saavad kõik käia roose nuusutamas ja nautimas. Silmailu kolleegidele ka!"

Muide, legendi järgi müüs Gruusia kunstnik Niko Piros­mani maha kogu oma vara, et avaldada muljet prantsuse näitlejannale, muutes tema ukseesise õitemereks. Kaunitar suudles teda üks kord ning läinud ta oligi...

Jaga
Kommentaarid