"Bändi unistus on mul juba väiksest saati olnud. Musitseerida andekate tüüpidega koos, nautida ja panna hullu - mis võiks veel mõnusam olla. Seega juba ammuse kitarristist sõbra Reimoga Nammiga kuulasime linnapealt soovitusi ja kutsusimegi pundi kokku. Trummidel laseb Patrick Alexander Staak ja basskitarril gruuvib Märten Lehto. Peamiseks eesmärgiks ongi bändiga võimalikult palju keikkatada ja järgmisel suvel ehk juba festivalilavadel hullu panna," paljastab Jaagup.

Suvel EPl ilmunud singlile "Las Mängib Ta" on ilmunud ka visuaal, mille on teinud Hindrek "Masa" Maasik. "Temaga koostöö on meil alati sujunud ja tema visuaalne keel mulle isiklikult alati meeldinud. Otsustasime seekord "stuudio stiilis" visuaali kasuks, et just bändi ehtsust ja olemust näidata ning lisaks sobis see vaib valatult ka antud looga," selgitab Tuisk.

Jaagup on pärast EP ilmumist nautinud täiel rinnal suve ning tegelenud bändi loomisega. "Saime EP lugusid juba suvel täiskoosseisus esitada ja "Las Mängib Ta" oli alati üks magusamaid lugusid, mida saime koos esitada. Seepärast otsustasime ka selle nüüd taaskord raadiosinglina videoga välja anda!

Loo produtseeris ja kirjutas Jaagup taaskord ise. "Lugu räägibki suvisest "flingist", kus mõistad, et teine pool mängib sinuga, kuid samas tunned, et tegelikult sulle ju see meeldibki - ehk "Las Mängib Ta".