"Reis oli tõesti üllatus, teadsin vaid, et mind ootab mõneks päevaks kuskile minek aga kuhu, ei teadnud. Meil on traditsiooniks saanud üksteise sünnipäevadel midagi põnevat koos teha ja seekordne reis jääb eriliselt meelde tänu suurepärastele maitsetele, kaunile Viini linna vaadetele ja ooperi külastusele. See oli 10 aasta jooksul Indreku poolt kindlasti kõige romantilisem kingitus, mis ta mulle teinud on, nii et loomulikult olen väga õnnelik ja tänulik," ütles Birgit Kroonikale.

"Mul oli lihtsalt imeline pikk sünnipäevanädalavahetus kaunis Viini linnas... Selle eest pean tänama muidugi oma ägedat abikaasat... Aitäh, mu kallis, ikka ja jälle üllatamast! Ja muidugi tänan südamest teid kõiki, armsad sõbrad, ilusate õnnesoovide eest, mis sel reisikesel mind saatsid ja siiani südame soojaks teevad!" kirjutas Birgit oma postituse pealkirjas.

Birgiti abikaasa on muusikaärimees Indrek Sarrap, kes on ka tema mänedžer ja bändikaaslane. 8. oktoobril 2013 sündis Birgitil poeg. Lapsele pandi nimeks Simeon. 30. aprillil 2016 sündis Birgitil tütar Helin.