Vaid kaks osa eetris olnud saadet reklaamiti kui dokumentaalsarja, kus võetakse käsile mitmeid juhtumeid. Seetõttu on ka inimeste imestus suur, et see kavast juba kadunud on. Ka Tuuli-Ann tunnistab, et ta saab igapäevaselt kirju ja aina sagedamini ka telefonikõnesid antud saate jätkamise kohta.

"Ükski vandenõuteooria ei vasta tõele ning ei PPA, TV3, SA Kadunud ega keegi teine pole keelanud mul saatega jätkamist," selgitab saatejuht. Olukord olevat olnud lausa vastupidine - koostöö oli edenenud suurepäraselt.

"Kindlasti keegi osapooltest ei soovi midagi varjata ja kõigi huvi on koguda uusi vihjeid ning leida kadunud inimesed üles," kinnitab Tuuli-Ann, kelle sõnul oligi algses plaanis teha ainult kaks episoodi. Nüüd on saade saanud ootamatult nii palju kõlapinda ning käsitlemisele on võetud juba uued juhtumid, millest sünnivad värsked osad.

Siiski peab Tuuli-Ann tõdema, et selliste lugudega tegelemine võtab aega ning seetõttu ei saa hetkel spekuleerida, et millal uued osad võivad tele-eetrisse jõuda.