Nevada ülikool Las Vegases, kus Tylo töötas filmiprofessorina alates 2003. aastast, kinnitas mõned päevad tagasi, kolmapäeval oma avalduses näitleja surma. Lahkumise põhjust ülikool ei öelnud.

"Michael Tylo oli ilus ja hooliv inimene - ta oli väga eriline," ütles UNLV kaunite kunstide kolledži dekaan Nancy J. Uscher. “Ta oli eeskujulik sõber, kolleeg, õpetaja ja kunstnik. Muu hulgas oli tal nii silmapaistev ja mitmekesine karjäär, kuid ta oli oma saavutustest rääkides tagasihoidlikd."

"Ta armastas oma perekonda väga ja elas rõõmsat elu, kuid lahkus meie hulgast liiga vara. Me igatseme teda väga. Tunneme sügavat tänu kõige selle eest, mida Michael panustas kaunite kunstide kolledžisse, UNLV -sse ja kogu sellesse maailma," lisas ta.

Detroiti elanik Tylo debüteeris seebiooperite maailmas rolliga NBC sarjas "Another World". Tylo on kõige tuntum rollide poolest Quentin Chamberlainina CBS-i draamas “Guiding Light”, milles ta mängis aastatel 1981–1984 ja 1996–1997, ning Alexander “Blade” Bladesonina CBS-i seebis “The Young and the Restless” aastatel 1992-1995.