Kolumbia päritolu lauljatar väidab, et hiljuti ründas teda metssigade paar, enne kui nad olid jõudnud haarata koti ning taanduda metsa poole. Ta jagas veidrat kogemust oma Instagrami storydes selle nädala kolmapäeval.

Hoides rebitud kotti kaamera ees, ütles ta järgmist: "Vaadake, kuidas kaks metssiga mind pargis ründasid ning mis on alles jäänud minu kotist. Nad haarasid mu koti kaasa metsa poole, kus oli sees ka mu telefon. Nad hävitasid kõik."

Seejärel pöördus ta oma videos poja poole, kelle isa on Barcelona jalgpallur Gerard Pique, kellele ütles ta järgmist: "Milan räägi neile tõtt. Ütle, kuidas emme seises ja võitles metssigadega."

2016. aastal sai Hispaania politsei 1187 telefonikõnet metssigade kohta, kes ründasid koeri, pidurdasid liiklust ja põrkasid linnades kokku autodega.

2013. aastal üritas üks linnapolitseinik probleemi ise lahendada, proovides tulirelvaga metssiga tulistada. Paraku läks lask mööda ning tabas hoopis tema elukaaslast.

Metssead, kes võivad kanda mitmesuguseid haigusi, on loetletud ühtede enim inimkeskkonda sissetungivamate liike hulka, jäädes sisuliselt ellu kõikvõimalikes olukordades. Üha enam näeb neid linnades, kus nad toituvad inimeste visatud jäätmetest. Muu hulgas on nende arv kogu Euroopas plahvatuslikult kasvanud. Viimastel andmetel oli neid siinsel kontinendil kokku umbes 10 miljonit.