Sedokova jagas oma viie miljoni Instagrami jälgijaga oma uue laulu "Обезболил" tagamaid. Pala teises salmis kirjeldab naine, kuidas ta purjuspäi oma mehe eest öösel ära jookseb. Tuleb välja, et selline episood leidis alles hiljuti nende suhtes ka päriselt aset.

"Mäletan, kuidas purjuspäi tema klubi valgetes sokkides tänavale jooksin. Olin võõras linnas ja otsustasin ta kindlasti maha jätta. Ta peatas mind maja värava juures," selgitab Sedokova.

"Ta tiris mu duši alla ja keeras vee lahti. Mäletan, kuidas olin tema peale väga vihane, et ta mind lahti ei lasknud. Praegu olen ma õnnelik ja tänulik, et ta mind lahti ei laskud," tunnistab naine. Mees andestas talle juhtunu.

Kuigi praeguseks on tal tol ööl juhtunu meelde tulnud, siis hommikul ärgates ei mäletanud ta midagi. "Nägin lihtsalt, kuidas määrdunud valged sokid lamasid põrandal," meenutab lauljatar hommikust vaatepilti.

Nende suhtes on olnud vägagi raske periood eelkõige mehe karjääri tõttu. Alates 2019. aastast Venemaal mänginud lätlane otsustas sel kevadel, et jätkab oma karjääri USAs. Mõnda aega elas abielupaar lahus, kuid siis otsustas naine ikkagi mehele järele minna.