McCrory suri nende ühises Londoni kodus tänavu 16. aprillil 52-aastaselt. Kuigi avalikkusele tuli uudis suure šokina, siis tegelikult teadis naise perekond juba mõnda aega, et ta võitleb vähiga, mis saigi talle lõpuks saatuslikuks.

Lewis jäi pärast seda nende kahte ühist last, tütart Manonit ja poega Gulliveri, üksinda kasvatama. Kuna "Billionsi" võtted toimuvad USAs, siis võib oletada, et mees soovib jääda Suurbritanniasse paikseks ning keskenduda oma perekonnale.

"Oli rõõm ja privileeg mängida viis hooaega Axe'i tegelaskuju ja seda koos naljakaimate, toredaimate ja andekaimate näitlejate ja meeskonnaga, kellega ma olen koos saanud töötada. Ma jään "Billionsite" perekonda igatsema," kirjutas Lewis sotsiaalmeediasse.

Staar filmis ka oma viimased stseenid kaugtööna Londonist. Seriaali loomingulise juhi Brian Koppelmani sõnul oleks olnud ebaviisakas paluda Lewist USAsse sõita. "Me ei oleks saanud talt küsida seda, et ta sellises situatsioonis, kohe pärast seda, kui tema eluarmastus oli lahkunud meie seast, oleks pidanud Ameerikasse sõitma."