Kuna Leplandil tuli täna välja uus laul "Mina veel Sind ei tea", siis uuris saatejuht Maris Järva, et kellest antud pala ikkagi räägib. "No see on selline huvitav laul. See räägib sellest, et..." ei jõudnud Ott lausetki lõpetada, kui Kristjan Hirmo uuris, et kas antud pala räägib näiteks laulja tulevaste laste emast.

"Ma olen küll olnud sellises olukorras, millest see lugu räägib, et sa kuidagi rändad seda üksiku inimese elu, käid oma elurada üksikuna ja siis ühel hetkel kuidagi otsid seda õiget teekaaslast," selgitas Ott laulu mõtet.

"Aga sa ei tea veel, kes ta on?" uuris Hirmo üle. Antud küsimuse peale puhkes Ott naerma. "Just! Ja siis äkki ta on kohal ja siis ongi endal selline kerge ehmatus," lisas armastatud muusik. "Selline teekaaslane võib ju tekkida üleöö ja sellises olukorras, kus sa seda ise ei oota. Sellest see lugu ongi."

Aga kuidas on praegune olukord mehe eraelus? "Praegu on selline üksiku rändaja elu," kinnitas Ott. Antud vastus annab kindlasti paljudele mehe fännidele lootust...