„Võin ainult lisada, et Liisa oli ja jäi päikesetüdrukuks, sihikindel ja sõbralik laps.“ Mis haigus Liisat täpselt räsis, ei soovi ema täpsustada, kuid kuulujuttude kummutamiseks kinnitab, et koroonaga siin seost ei ole.

Südamest kahju on tal aga sellest, et Liisa ei saa iial teada, kui lohutamatult kurvad tema kaotuse üle ollakse. "Armas hing, kes särab meile nüüd taevatähena."

2016. aastal antud intervjuus Eesti Päevalehele tõdes Liisa, et tahab väga saada näitlejaks. "Esimene eelistus oleks küll, et tahaksin lavakunstikooli astuda,” lausus Liisa.

Ema Karmen lisas, et varem tahtis Liisa veterinaariks saada. "Jah, kui näitlejaks ei saa, siis võib-olla loomaarstiks. Ja kui see ka ei õnnestu, siis tuletõrjujaks," lisas ta.

Hollywoodi tähtedest pidas ta üheks enda eeskujuks "Näljamängudest" tuntud Jennifer Lawrence'it. Samas Eestis on oli tema suur eeskuju Märt Avandi. "Kui ma täpselt ei saanud aru, mida tegema peab, või kui juba sain, aga väga hästi ei osanud, siis ta ikka andis vahel nõu. Temaga on tõesti väga mõnus koos töötada, viskab nalja ja üldse," meenutas Liisa.

Jaga
Kommentaarid