Enam kui 100 GB andmeid said kolmapäeval avalikuks. Dokumentide kohaselt teenivad Amazonile kuuluva firma populaarseimad kasutajad aastas miljoneid dollareid, kirjutas BBC.

Twitch on ka ise lekkimist kinnitanud ja nüüd töötavad selle kallal, et mõista, kui laialdane see on. Twitterisse tehtud postituses teatas firma, et nad püüavad kasutajaid võimalikult kiiresti uue info saabudes informeerida. Küll aga on nad avaldanud, et lekke põhjuseks oli serveri viga, mille põhjustas "pahatahtlik kolmas osapool".

Mängu Fortnite voogedastaja BBG Calc sõnas BBC-le, et lekitud nimekirjal olnud teenistus oli õige. Sama kinnitasid ka teised uudisteportaaliga ühenduses olnud kasutajad, kelle nimi lekitatud dokumentides esines.

Häkkimise taga olnud inimesed kinnitasid, et neil on terve Twitch platvormi algkood, millega võib kasutajate seas veel palju pahandust korda saata.

Andmeleke tuleb ajal, kui YouTube Gaming pakub suurt palka talendikatele mänguritele, et neid enda platvormile üle meelitada. Seega võib leke lähitulevikus Twitchi jaoks ka rahaliselt laastavaks kujuneda.