Instagrami suunamudija Alexis Sharkey kuulutati esimest korda kadunuks 2020. aastal pärast tänupühi. Tema surnukeha leiti selle aasta jaanuaris ning uurijad tegid kiiresti kindlaks, et tegu on tapmisega, kirjutas TooFab.

Politsei suurimaks kahtlusaluseks kujunes uurimise käigus Alexise abikaasa Thomas, kes aga otsustas oma tegude vastutamise eest endalt elu võtta. Alexis ja Thomas olid naise surma ajal oma suhte lõpetanud.

Houstoni politsei pressiesindaja sõnas kolmapäeval, et 50-aastane Thomas oli kogu juhtumi juures ainuke isik, kellel oli võimalus ja motiiv Alexis tappa. Uurijad tuvastasid ka, et paari suhtes oli pikk vägivaldne ajalugu.

Houstoni politsei lisas, et Thomas ei olnud nendega uurimise käigus aus ja püüdis isegi teisi kahtlusaluseid uurijatele ette sööta. Samuti ei olnud Thomas see, kes Alexise kadunuks kuulutas, seda tegi hoopis naise sõber.

Pärast ligi aasta kestnud uurimist oligi politsei valmis Thomase mõrva eest arreteerima. Nad said tema vahistamiskäsu 29. septembril. Mehe tabamine oli aga problemaatiline, sest pärast naise surma oli Thomas kolinud Texasest Georgia osariiki. Thomas ignoreeris politseid pikalt, aga otsustas ühel hetkel siiski nendega kohtuda. Kuid taaskord Thomas põgenes, nüüd juba Floridasse.

Kuna Thomas liikus osariigist osariiki, ilmselt elades koos oma tütrega, siis kutsuti USA marssalid appi teda otsima ja vahistama. Kui aga marssalid jõudsid teisipäeval tema tütre maja juurde ning Thomas kuulis, miks nad seal on, tormas ta kohe ülemisele korrusele ja lasi end maha.

Jaanuaris tehtud lahkamise käigus tuvastati, et Alexis kägistati surnuks. Natuke pärast tänupüha kaduma läinud naise alasti surnukeha leiti kiirtee äärest ja tal polnud näiliseid vigastusi.

26-aastase Alexise kadumise päeval olla tema ja Thomase vahel tekkinud tüli. Tema perekond suhtles naisega viimane kord 27. novembril. Tema surnukeha leidis Houstoni avalike tööde korrapidaja, kes märkas tema jalgu kiirtee ääres olnud põõsa alt, kui ta mööda kiirteed sõitis.

Alexise perekond sõnas, et Thomas teatas neile naise kadumisest päeval, mil leiti tema surnukeha. Thomas hakkas Instagramis jagama nende ühiseid pilte, püüdes sellega naist meenutada, ja pidi ka kriitikutele vastu seisma. Mehe sõnul rääkisid paljud inimesed Alexise kadumise osas lolli juttu ning ta kinnitas, et aitab uurimisel politseid.