Lenna Kuurmaa ja teised ninja-tüdrukud jagasid iTunesi tulemusi enda sotsiaalmeedias. Nendelt on näha, et album on Eestis esikohal, põhjanaabrite juures teisel, Poolas kolmas ja enda muusikaprodutsendi kodumaal Saksamaal kuues.

"Vau! Tänan teid toetuse eest," rõõmustab Lenna.

Lätlased jätab eesti bändi muusika mõnevõrra külmaks, sest see on seal alles 64. kohal.

Foto: Instagram

Värske plaat sisaldab 12+2 uut lugu, mis on valminud koostöös Saksa muusikaprodutsendi David Brandesega.

"Vanilla Ninja on uue materjali kallal töötanud 2019. aasta jaanuarist alates ning meil on ülihea meel, et lõpuks saame seda kraami maailmaga jagada," ütleb bändi esilaulja Lenna Kuurmaa. "Ehkki palju aastaid on mööda läinud, siis õhin koos uut muusikat teha on olnud sama suur kui alguses. Ma usun, et seda õhinat on meie uuel plaadil tunda ka. Värske Vanilla Ninja on jätkuvalt rokkiv ja meloodiline, aga varasemaga võrreldes on sisse tulnud ka malbemaid toone."

Uute lugude sõnade autoriteks on teiste seas Vanilla Ninja liikmed Lenna Kuurmaa ja Piret Järvis-Milder, aga näiteks ka legendaarne laulukirjutaja John O`Flynn, kes on muu hulgas 1982. aasta Eurovisiooni võiduloo "Ein Bisschen Frieden" autor. O’Flynni sulest pärinevad ka mitmed Vanilla Ninja varasemad hitid nagu näiteks "Tough Enough", "Liar" või "Cool Vibes".

Lisaks striimimiskeskkondadele ilmub "Encore" nii CD kui vinüülina. Samuti ilmub "Encore’ist" deluxe-versioon, millelt leiab kaks lisalugu ja spetsiaalse fänniraamatu. Esialgu album füüsilisel kujul Eestis müügile ei tule ja seda saab osta Saksa Amazoni kaudu.