Kuigi pärast "Armastuse saare" lõppu sai 30-aastane Fincham meeletult tööpakkumisi ning koos saatest saadud pruudi Dani Dyeriga anti neile ka oma sari, hakati ühel hetkel rahakraane kinni keerama. 2019. aasta kevadel sai ideaalseks paariks tituleeritud Dani ja Jacki suhe ka lõplikult läbi ning rahvas kaotas huvi mehe tegemistesse.

Nüüd tunnistab Jack, et saatemeeskond ei valmistanud teda piisavalt ette selleks, mis pärast filmimise lõppu juhtuma hakkab. Ta ei olnud enda sõnul valmis kuulsuseks ja rahamägedeks, mis tema poole hakkavad tulema. "Ma arvan, et nad peaksid rohkem suunama. Nad peaksid ütlema, et nüüd sa hakkad teenima selliseid summasid, et investeeri ja tee midagi sellega," arvab Jack.

Kui enne saadet oli mehe elu olnud ree peal tänu kindlale päevatööle, siis saatesse minnes loobus ta sellest. Nüüd tunnistab tõsielustaar, et see oli viga. "Mul on hästi halb aktiivsus- ja tähelepanuhäire. Ma ei suuda millelegi kontsentreeruda. Ma teenisin head raha müügitööga. Ma olin õnnelik ja mul oli elus struktuur," meenutab ta nüüd.

Kuid pärast "Armastuse saart" oli tal palju raha ja veelgi rohkem vaba aega. Mees hakkas harjuma sellega, et tööpakkumisi tuli uksest ja aknast, kuid ta ei võtnud toona ennast tõsiselt ning ühel hetkel lõpetas ka telefon helisemise. "Kuue kuuga läksin ma paanikasse," tunnistab ta.

"Ma olin masenduses. Viimase aasta jooksul on olnud raha otsakorral ja tööd jäi aina vähemaks [meedias ilmuvate] halbade pealkirjade tõttu. Lihtsalt tundus, et teatud hetkedel ei tahtnud ma enam elus olla. Ma pole seda kunagi varem välja öelnud. Jõulude ajal võtsin üledoosi. Olin valmis surema. Ma ei tahtnud siin olla," paljastab Jack.

Kuid praeguseks on mees proovinud end kätte võtta. Ta rajas oma firma, kus ta saab esmaspäevast reedeni tööl käia ning tegeleb ka oma vaimse tervisega rohkem kui iialgi varem.

Pärast "Armastuse saares" osalemist on teinud enesetapu kaks saates osalenut Mike Thalassitis ja Sophie Gradon. Samuti võttis endalt elu ka saatejuht Caroline Flack.