"Black Sugar" oli teisel pool ookeanit suur hitt, jõudes 1971. aastal USA muusikaedetabelis esimesele kohale. Bändi legendaarne kitarrist Keith Richards kinnitas otsust LA Timesile, kuid teda paneb imestama inimeste otsus laul üldse maha kanda. "Kas nad ei saanud aru, et laul räägib orjanduse õudustest?" küsis muusik.

Laulja ning Rollingute laulude kaasautor Sir Mick Jagger ütles väljaandele, et laulu esitamisest loobuti, kuna staadionikontsertide jaoks on raske kava kokku panna. "Me oleme "Brown Sugarit" esitanud iga õhtu alates 1970. aastast ning vahest mõtled, et me jätame selle kavast välja ja vaatame, kuidas läheb. Me võime selle tulevikus tagasi panna."

Aastate jooksul on "Brown Sugarist" saanud "Jumpin' Jack Flash" järel Rollingute teine kõige enam esitatud laul. Bänd esitas seda laulu viimati 2019. aastal Miamis enne seda, kui tuur koroonapandeemia tõttu pooleli jäi.

Laulu mõnus ja meeldejääv sissejuhatus varjutab tihti aga selle viiteid orjandusele, seksile, sado-masole ning heroiinile. Samuti ütles Jagger 1995. aastal intervjuus, et tänapäeval ta sellist laulu enam ei kirjutaks ja ei saa tihti ka ise aru, mida ta lauluga öelda tahab.