Los Angelese maakonna kohtule esitatud dokumentide kohaselt on Kim Kardashian nüüd täieõiguslikult Hidden Hillsi uhke elamu omanik. Kanye West loobus 20 miljoni eest oma õigustest majale. Vara omaniku vahetus toimus 28. septembril, kirjutas TMZ.

See on tõesti oluline, sest vahepeal käisid jutud, nagu püüaks paar oma abielu päästa. Kui see tõele vastaks, siis vaevalt ühisvara sedamoodi jagataks. Tavaliselt tehakse eelkokkulepe varade osas, aga reaalsete tehinguteni ei jõutaks enne, kui on teada, et lahutus ikka toimub.

See on selge märk, et paar omavahel ära ei lepi ja lahutus toimub. Maja üksikomanikuks saamise eest maksis Kim abikaasale 20 miljonit dollarit, mis on nii-öelda väljaostuklausel. Tõsielutäht sai maja soodsa hinnaga, sest sama hinna maksis ta maja eest 2014. aastal, kuid pärast Kanye tehtud muudatusi on selle väärtuseks nüüd 60 miljonit.

Kanye tegi maja ümberehitustel koostööd arhitektidega üle kogu maailma. Sellel on nüüd korvpalliväljak, eraldi jõusaal, suur bassein ja kaks kööki.

Pärast lahutusest ja lahkuminekust teadaandmist on selles majas elanud Kim ja paari ühised lapsed. Maja oli Kimi jaoks üks olulisemaid läbirääkimise artikleid ning ta sai viimaks oma tahtmise.