WFLA-TV raporteerib, et Cassie Laundrie ja tema abikaasa James Luycx on saanud suvalistelt inimestelt ähvardusi nagu "me tapame teid ära ja röövime ära teie lapsed".

Cassie on koos perega ka ähvardustest politseile teada andnud ning alates 19. septembrist, kaks päeva pärast Briani kadumist, käis Floridas asuva Manatee maakonna politsei kahe nädala jooksul mitmel korral ka pere seisukorda vaatamas.

Lisaks andis pere 1. oktoobril teada oma kodu juures toimunud "kahtlastest sündmustest". Cassie elab 40 miili eemal North Porti linnast, kus Gabby Petito ja Brian Laundrie elasid.

23-aastane Brian on jätkuvalt FBI poolt tagaotsitav.

Cassie on pidanud tegelema ka tema kodu juures protestinud inimestega. Kui Brian 1. septembril üksinda koju naasis, siis külastas noormees ka oma õde. Cassie ja Briani pere veetsid ühiselt aega ka Fort De Soto laagris, kuhu pere mõneks päevaks puhkama läks.

Gabby Petito pere kuulutas 22-aastase neiu teadmata kadunuks 11. septembril, pärast, mida lahkus pere juurest ka Brian Laundrie. Cassie pidi protestijatele korduvalt ütlema, et ei tea, kus Brian on ega teadnud, et Gabby on kadunud, kui nad laagris käisid.

"Mind on bussi alla visatud ja minu pere advokaat ignoreerib mind," tunnistas Cassie reporteritele.

Laundrie pere advokaat Steven Bertolino ütles aga selle peale, et tema esindab vaid Brian vanemaid ja mitte Cassie't.