29aastane Leila George esitas reedel Los Angelese ülemkohtule avalduse lahutuspaberite sisse andmiseks. Paraku ei ole nii Penni kui ka George'i esindajad vastanud väljaande kommentaaripäringutele, mispärast jääb lahutusotsus praeguseks segaseks.

Nimelt abiellus 61aastane Sean Penn Leila George'iga 2020. aasta juulis. Väidetavalt pidasid nad maha väga tagasihoidliku abielutseremoonia kõige lähedasemate inimeste seltsis. Kuulujutud nende abielust hakkasid ringlema, kui nähti mõlemat kandmas kullast sõrmuseid. Enne, kui Penn jõudis avalikult uudist kinnitada, andis paari abielust aimu juba ka mitmete tuttavate õnnitlused Instagramis.

"Me tegime koroonapulmad. Selle all pean ma silmas, et maakonnavolinik oli Zoomis ja me olime oma kodus koos kahe lapse ja vennaga. Just sel viisil me seda tegime," selgitas näitleja Seth Meyersi jutusaates kuu aega hiljem.

Penn lahutas 2015. aastal abielu Charlize Theronist. Eelnevalt on ta abielus olnud ka Robin Wrightiga aastatel 1996 kuni 2010 ning ka Madonnaga 1985 kuni 1989.