Kui kolm aastat tagasi tabati kõigest 19aastane suunamudija Anita Sibul endast poole vanema Keskerakondlase Jaanus Karilaiu embusest, siis nüüd näeb sotsiaalmeediastaari Reformierakonna peol. Tekib omamoodi küsimus, et kas Anita seltskonna ja peovalikud võivad peegelduda ka poliitilistes eelistustes ning mis seob noort suunamudijat Reformierakonnaga.

Anita Sibul ei ole kunagi suhkruissindust peljanud ning on avalikult välja öelnud, et soovib endale edukat meest. Anita pühendas sellele teemale 2020. mais lausa terve video, kus püüdis enda seisukohta selgitada.

"See on hästi huvitav, kuidas naisi golddiggeriteks (kullakaevaja) kutsutakse. Sellel on kaks aspekti. Kui me räägime suhete koha pealt, siis ma ütlen ausalt – ma tahangi edukat meest. Ma tahan olla edukate inimeste ümber. Ma tahan olla nendega koos, sest see aitab ka mind, see aitab mul püsida selles meeleseisundis. See ongi see, kuhu ma ka ise pürgin. Ma ei ole selle pärast halvem inimene," sõnas Anita.

"Sellele vastukaaluks ma ütlen, et mehed vaatavad väga tihti naisi nende välimuse põhjal. Ja seda ei kasutata meeste vastu solvanguna," lisas ta.