Ahven tunnistab, et lamas terve päeva kodus ja oli haige. Ta ei teinud mitte kui midagi, vaid pikutas. Äkki tundis ta keskpäeva paiku, et küünarnukk on valus ning käel oli ka ploomisuurune paistetus. "Naine vaatas ka mu kätt ja ütles, et see pole ju normaalne," meenutab trummar hetke, kui avastas korraga oma käe väga paistes.

EMO-sse minnes öeldi, et võtame välja selle mäda moodi asja, kuid mitte midagi ei tulnud. Seejärel saadeti Reigo koju tagasi koos antibiootikumikuuriga. "Järgmisel päeval läks käsi sama suureks nagu Gerd Kanteri jalg. Ühegi norrmaalse pusa sisse see käsi kuidagimoodi ei mahtunud," vaatab Ahven tagasi ning läks seejärel perearsti juurde, kus arst oli olukorda nähes väga mures. Ta saatis Ahvena tagasi EMO-sse ning pani muusikule südamele, et ta enne paranemist sealt välja ei tuleks.

"Hästi tore naine võttis mind seal vastu. Ta lahkus korra ruumist ning jättis ukse natuke lahti. Vastuvõtutuba oli avatud samasse koridori, kus on sissepääs kiirabidele. Ma ei tee nalja, sest mul läks lugemine sassi, kuid sealt ei tulnud ühtki pea- või jalahaavaga haiget - ainult hingamisabiga koroonahaiged," tõdeb Ahven, kes paneb kõigile südamele, et vaktsineerimine aitaks meil tekkinud olukorrast kõigest paari nädalaga välja tulla."Õnneks leiti mulle üks haiglakoht," lausub ta.

Jaga
Kommentaarid