Brian Laundrie't nähti vana jalgrattaga mööda metsateed sõitmas, hoides end meelega avalikkuse silmade alt eemale, kirjutas TMZ. Seda vähemalt väidab Florida mees, kes kelle kaamerasilma ette rattur jäi.

Rattur jäi turvakaamerale 9. oktoobril Dunnellonis, Floridas, mis asub kolme tunni kaugusel põhjas North Porti linnast, kust Laundrie pärit on.

Turvakaamera salvestise omanik rääkis, et tema maa-ala taga on mitu hektarit metsamaad ning mahajäetud teid, kus keegi tavaliselt ei liigu, ei jala ega millegi muuga.

Aga ometi väntas kaamerasilmale jäänud mees seal jalgrattaga ning ta oli seda suurtes raskustes. Tal on seljas ülisuur seljakott ning paksud riided ja ta püüdis teha kõik endast oleneva, et mitte tähelepanu tõmmata. Ebaõnnestunult.

Kui siia juurde lisada, et rattaga sõitnud mees on välimuselt Brian Laundrie sarnane, siis võib tegu olla tõesti tagaotsitava mehega.

Video on edasi antud ka FBI-le ja selle teinud mehe arvates on seal piisavalt sarnasusi, et sellest võimudele teada anda. Ajalugu on kahjuks aga näidanud, et enamus selliseid videoid ei sisalda tagaotsitavat ja on tihti süütutele inimestele pigem probleeme tekitanud, kui politsei neid otsima tuleb.

Aga kuna võimudel paremaid juhtlõngu praegu pole, siis vihje kontrollimine tasuks end ära.