Miks toetab transiidiärimees kultuuri ja just Vene teatrit?

"Esiteks armastan väga draamateatrit," sõnab Oleg. "Teiseks, Vene teatri tase on nii kõrge, üks parimaid maailmas. See on tõeline kõrgkunst. Tahan väga, et ka mu kaasmaalastel oleks võimalus sellest osa saada ja seda oma silmaga näha."

Oleg lubab ära vaadata peaaegu kõik Kuldse Maski etendused. "Tänavuse festivali šedööver on kindlasti etendus "Gorbatšov", mida lähen vaatama. Selle lavastaja Alvis Hermanis on kaasaaegse teatri suurkuju ning selles mängivad Jevgeni Mironov ja Tšulpan Hamatova on maailmakuulsad näitlejad."

Ossinovski rõhutab, et see lavastus räägib inimesest, kes muutis maailma ja avaldas suurt mõju sündmustele Eestis. "Kui poleks olnud Gorbatšovi, oleks meie elu teine. Selle üle võib vaielda, kas parem või halvem, kuid kindlasti teistsugune."

Oleg Ossinovskil on õnnestunud teatrimaailma parimatega ka isiklikult suhelda, kuid see ei ole tema sõnul sponsorluse eesmärk. Saalis pole ka ettevõtjale eraldatud VIP-kohta.

"Käin etendusi vaatamas nagu tavaline külastaja. Istun saalis iga kord ise kohas – ei näe põhjust, et mul peaks olema mingi eelis. Kõik külastajad on võrdsed," ütleb Oleg.

Jaga
Kommentaarid