Kumbki osapool, Heidit ega Mart, ei näinud esitlusel emotsionaalselt häiritud olevat sellest, et räägivad lahutusega seoses neile lähedasest inimesest Priidust, keda tuntakse suuresti ka hüüdnime Wend järgi.

"Kui mõni lahutus möödub tänu sellele raamatule vähem veriselt, siis on sellel oma roll," sõnas Mart, kes oli Heiditi jaoks olulisel sündmusel kohal toetaja ja kaasesitlejana. Kõneainet pakkunud raamat "Vestlused Priiduga. Lahutus" sündis Heiditi endise abikaasa heakskiidul. "Andsin talle kolm esimest peatükki lugeda. Ta ütles, et ega ta end hästi ei tunne, aga kätt ette ka ei pane," ütles Heidit.

Priit Kuusk

Priit Kuusk ja Heidit Kaio lahutasid abielu kaks aastat tagasi. "Kirjutasin selle raamatu poole aasta jooksul, sest see oli ainus vahend end analüüsida, teisi suhteid mõtestada ja neist aru saada. See oli mulle egoistlikult teraapiline protsess, sest mul on vaja iseenda jaoks asjad läbi nämmutada, lahterdada, seedida ja analüüsida, et liikuda eluga edasi. Lahutus on igal juhul keeruline, ja selle retsept on, et igal on oma tee," sõnas Heidit.

Jaga
Kommentaarid