Just pidevalt viimaseks jäämise pärast ongi valimiskomisjonis muutust vaja. Seega võtab ohjad üle nii eelnevale kahele kui ka Ellie Gouldingile ja Hailee Steinfeldile tuule tiibadesse aidanud meeskond, kirjutas BBC.

James Newmani laul "Embers" ei saanud tänavusel Eurovisionil mitte ühtegi punkti ja pikendas sellega UK häbiväärset esinemist lauluvõistlusel. Mitte ükski UK esineja pole pärast 2009. aasta Jade Ewenit jõudnud esikümnessegi.

Edaspidi hakkab laule valima Tap management, võttes selle koha üle BMG-lt. Tap on asutatud 2009. aastal, kui tollane advokaat Ben Mawson kohtas Lana Del Reyd ja aitas tal pääseda ebasoodsatest lepingutest, mille ta karjääri alguses sõlmis.

Mõistes lauljanna potentsiaali, võttis Mawson partneriks kogenud muusikaprodutsendi Ed Milletti ja üheskoos aidati New Yorgist pärit lauljal saada oma generatsiooni üheks meeldejäävaks lauljaks. Firma on pärast seda laienenud Londonisse, Berliini, Sydneysse ja Los Angelesse, samal ajal arendades ka enda plaadifirmat.

Mawson kommenteeris tulevast koostööd: "Meil on hea meel, et hakkame koos BBC-ga selle ürituse raames tööle ning kasutame Eurovisioni, et peegeldada ja tähistada seda rikast, mitmekülgset ja maailmatasemel talentide pagasit, mille poolest UK tuntud on."

Vaatamata viimaste aastate ebaedule on Eurovision UK publiku seas ikka populaarne.