Suure skandaaliga lahku läinud, kuid nüüdseks kuulduste järgi taas teineteist leidnud Uudo Sepp ja Kendra Katrina Könnel on silma paistnud radikaalsete vaadetega koroona osas. Seda eriti justnimelt Kendra, kes peab piiranguid ebavajalikeks ning inimesi ahistavaks.

Nüüd aga on omapoolse kriitikaga lagedale tulnud ka juutuuber Robin Valting, pühendades oma esimese Twitteri postituse Kendrale. "Järgmine peatus, Twitter! Pean siia nüüd rant'ima (röökima toim) tulema. Keegi öelge Kendra Katrina Könnelile, et koroona eksisteerib ja maakera on ümmargune," põrutab Valting.

Kendra on varasemalt silma paistnud väga meelevaldsete avaldustega. Näiteks on ta öelnud, et terviseamet jagab inimeste andmeid. Nimelt nendib ta, et kui tema ja Uudo koroonat põdesid, siis ei iitsatanud nad sellest mitte kellelegi, kui järgmisel hommikul esitas üks meediaväljaanne selle kohta küsimuse.

"Täpsemalt nad ei küsinud, kas oleme, vaid ütlesid, et kuulsime, et olete. Seega, terviseamet jagab meie andmeid. Või mis teie arvate?" mõtiskleb neiu.

"Kas tahate öelda, et see on tõesti see vaba Eesti, mille nimel me 30 aastat tagasi võitlesime? See Eesti, kus inimesed kardavad, et kaotavad oma töö, kui nad teevad suu lahti? Kas see on see vaba Eesti?" on küsinud 20-aastane Kendra, kes ei olnud siis veel sündinudki, kui Eestis taasiseseisvus.

Jaga
Kommentaarid