Brian Laundrie säilmed leiti kolmapäeval Carltoni reservaadist, mis asub North Porti linna lähistel, kus noormees elas. Seda vaid mõned tunnid pärast seda, kui FBI avastas Myakkahatchee oja kaitsealalt mitmed tema isiklikud esemed, kirjutas TMZ.

Laundrie pere advokaat sõnas: "Chris ja Roberta Laundriet on informeeritud, et leitud surnukeha kuulus tõepoolest Brianile. Meil ei ole praegusel juhul rohkem kommentaare ja palume austada perekonna privaatsust."

Need olid just Briani vanemad, kes juhatasid võimud varasemalt uurimata matkarajale, kust FBI leidis mitmeid riideesemeid ja seljakoti, mis kuulusid Brianile. Sündmuskohale läksid ka kohtuarst ning Pasco maakonna koerteüksus.

Uudis Briani surnukeha leidmisest tuleb ligi kuu pärast seda, kui võimud leidsid Wyomingi rahvuspargist naise surnukeha, mis mõned päevad hiljem tuvastati, et kuulub 22-aastasele Gabby Petitole. Tentoni maakonna koroner tegi selgeks, et tegu on tapmisega ning surma põhjuseks oli kägistamine.

Brian ei olnud kordagi FBI poolt tapmises kahtlusalune, sest põgenes enne, kui uurimine ametliku käigu sai. Brian lahkus kodust septembri keskel ning kuigi paljud väitsid, et on meest siin ja seal USA idarannikul näinud, siis jäi mees tabamatuks. Mis oli Briani surma põhjus, selgub hiljem.