20. oktoobril lisati Anastassia Ivleeva konto alt videokeskkonda Youtube uue saate "Королевские кобры" teine episood. Umbes 40-minutilises saates sai näha nii mõndagi: drag queenide esinemisi, metsikuid tantse ja kurikuulsat suudlust, mis ajas interneti kihama, vahendab Speltnik.ru.

Ivleeva ja Sobtšaki suudlus tekitas kahemõttelise reaktsiooni – ühed pidasid seda lahedaks, teised vastikuks vaatemänguks.

Sellel teemal võttis sõna ka Venemaa Riigiduuma saadik Vitali Milonov, kes ütles, et YouTube on muutumas odavaks tsirkuseks.

"Ainus asi, mida ma pärast Ivleeva saate vaatamist teha tahan, on silmad seebiveega puhtaks pesta. Samuti saata kõik osalejad spetsiaalsesse internaatkooli, kus neile õpetatakse väärikalt käituma," ütles riigikogulane.

"Nüüd on arusaadav, miks Ivleeval meest ei ole" ja "Rõve vaatemäng" on vaid mõnede inimeste kommentaarid, kes on Anastassia uuest saatest pettunud.

See ei olnud esimene kord, kui Sobtšak sattus taolisse olukorda. 2007. aastal telesaatejuhid Tina Kandelaki ja Ksenja suudlesid kirglikult teineteist ajakirja GQ auhinnagalal.

Populaarne meessaatejuht Andrei Malahhovi arvates oli Sobtšaki ja "aasta naiseks" valitud Kandelaki suudlus vingem kui Madonnal ja Britney Spearsil.