"See teekond siiani on olnud minu jaoks väga põnev, mu kehale väga väsitav, aga vaimule nii-nii palju õpetav," rääkis Monika.

"Olen üdini tänulik ja siiralt täis õnne, armastust, väsimust ja nüüd õnneks ainult vahest ka iiveldust. Mu keha on hetkel tõelises muutumises ning hommikuti ja õhtuti on see täiesti teine. Aga mida suudab üks naise keha teha ja palju lugusid see sulle räägib, kui vaid lased endal seda kuulata – müstika!"

Paaril on sündimas tütar!

"Meie ühine arusaam oli, et pulmi pole vaja teiste jaoks teha, vaid see on pigem meie oma asi. Küll seda pidu jõuab ka pidada," rääkis Noorkuu laulja Rein Kahro, kes 12. veebruaril Dubais oma personaaltreenerist kallima Monikaga abiellus.

"Koroona ajas meie plaanid tegelikult sassi. Meie algne kuupäev pidi olema 11.11.2020 ehk novembris, aga siis oli kõik täitsa lukus ja ei saanud midagi teha," meenutab ta, et järgmise kuupäeva valikul oli otsustav kergesti meeldejääv kombinatsioon. "Mõtlesime, et võtame kuupäeva, mis tundub lihtsalt äge. Kuupäeval muud tähendust ei olnudki. Rohkem peegelpildi efekt – 12.02.2021."