Sheeran, kes elab Framlinghami lähedal Suffolksis, kirjutas Instagrami: "Vabandused kõikidele, keda alt vedasin, olge terved."

Sheeran esines eelmisel nädalal Londonis Earshot Prize auhindadel, mida juhtisid Cambridge'i hertsog ja hertsoginna.

Instagrami postituses kirjutas laulja: "Hei kõigile, annan teile kiirelt teada, et minu COVIDi test oli positiivne, olen nüüd karantiinis ja täidan valitsuse juhtnööre."

"See tähendab, et mul ei ole praegu võimalik täita ühtegi näost-näkku kohustust, seega ma püüan anda kõik plaanipärased intervjuud/esinemised kodust."

Koroona on laulja elu ja tegemisi ka varasemalt mõjutanud. Ta teatas augustis, et tema Londonis asuv restoran Bertie Blossoms näeb vaeva ellu jäämisega pandeemia ajal. Muu hulgas märkis ta, et isegi tema, kes on kuulus, ei ole piisav selleks, et inimesi kohale meelitada, vahendas The Sun.

Sheerani restorani olukord muutus lausa sedavõrd hulluks, et tellimuste atraktiivsemaks muutmiseks pakkus restoran toidu kohale viimise äpis Deliveroo valget veini poole hinnaga.

Restoran avas enda uksed kaks kuud enne, kui saabus sügav koroonaaeg. "Kui soovida teenida väikest varandust, pead kahjuks toidutööstuses alustama suure varandusega," nentis Sheeran avameelselt.

"Kui sa ei ole juhuslikult Jamie Oliver või Gordon Ramsay ning sul pole paljusid restorane, siis on alustamine väga keeruline," lisas ta. Nimelt otsustas Ed restorani avada kahasse koos oma mänedžeri Stuart Campiga. Restorani nimi on tuletatud mõlemite meeste elukaaslaste nimedest.

Nimelt tekkis Sheeranil soov kasum oma tulutoovatest tuuridest investeerida millessegi käegakatsutavasse.