Reket andis intervjuu Hooligan Hamletile, kus rääkis oma elust ja karjäärist. Kui temalt küsiti maailmas rändamise kohta, siis vastas reket, et see aitab tal muusikat luua.

"Maailm on ju äge. Inimesed, maitsed, lõhnad, vaated jms. Mul on olnud mega privileeg tõepoolest näha ja kogeda viimastel aastatel väga palju. Paratamatult on meie maa ja võimalused väga pisikesed, ning kui Eestis pigem vaatad seda, mida parajasti tehakse, et teada, millele selg keerata, et mitte kellegagi võrreldud saada, siis maailm on andnud võimalusi, lahendusi ja inspireerinud mind ennast väljendama omale sobivatel tingimustel," ütles ta.

Eestlane armastab ikka natuke tipsutada, aga reket kasutas nt 2019. aasta alkovaba aega uue loomingu tegemiseks. "Põnev seik selle aasta juures oli tegelikult see, et ma hoidsin lõviosa 2019-st täiesti alkovabana, mis andis loominguks erilise selguse. Aga muidugi, kui aeg oli "Kulutuli" tuuri teha, siis läks maailm kinni ning mingil määral läksid kinni ka loomingulised kardinad. Aga mussi tahtsin ma ikkagi teha ning teistmoodi kui varem ja sellest sündiski "calzone"."

Küsimusele, mida reket veel saavutada tahaks, oli tema vastus konkreetne: "Liis Lemsalu."