Sarja "Sõbrad" fännid teavad kindlasti, kuidas said omavahel läbi Gunther ja vahepeal tema alluvuses töötanud Rachel Green (Jennifer Aniston). See oli armastuslugu, mis ei saanud juhtuda, aga selline elu kord on.

Jennifer Aniston kuulis Tyleri surmast ja pidas teda heade sõnadega meeles: ""Sõbrad" ei oleks ilma sinuta sama olnud. Tänan naeru eest, mille sa tõid saatesse ja meie eludesse. Sind jäädakse igatsema."

Sarjas Monica Gellerit mänginud Courteney Cox jagab samu mõtteid: "Tänutunne, mille sa saatesse tõid ja mida sa iga päev näitasid, on sama, mida ma nüüd sinu vastu tunnen. Puhka rahus, James."

Phoebe Buffay rolli mänginud Lisa Kudrow: "James Michael Tyler, me jääme sind igatsema. Tänan, et olid meie jaoks olemas."

Sarja tobuke Joey Tribbiani: "Meil oli koos palju nalja, sõbrake. Sind jäetakse igatsema. Puhka rahus, mu sõber."

Ühe legendaarseima naeru looja Maggie Wheeler ehk Janice: "Ma olen tänulik, et tundsin seda kena ja lahket meest. Viimastel aastatel töötasime me Jamesiga koos, tehes reklaami erinevatele "Sõprade" üritustele ja ma olen väga tänulik aja eest, mis me koos veetsime. Mul oli kahju kuulda tema lahkumisest ning minu mõtted on praegusel ajal tema lähedastega."

"Tyler suri rahumeelselt enda Los Angelese kodus pühapäeva hommikul," ütles tema esindaja avalduses. "Kui sa kohtasid teda korra, siis teenisid sõbra terveks eluks. Temast jäi maha abikaasa Jennifer Carno, tema elu armastus," lisati teates.

59-aastane näitleja tegi vähidiagnoosi teatavaks 2018. aasta septembris saates NBC Today, olles käinud rutiinsel ülevaatusel, kirjutas BBC. Selle aasta juuniks oli vähk levinud tema luudesse ja ta ei saa enam kõndida. Ta jätkas kemoteraapias käimist.