Johnny Briggs, kes mängis sarjas naistemehest vabrikujuhti Mike Baldwini 30 aastat, suri tänavuse aasta veebruaris 85-aastasena, kirjutas The Sun. Ta jättis oma UK vara ning USA kinnisvara, mille hulka kuulub maja Floridas, oma kuuest lapsest viiele.

Aga tema testamendis ei olnud juttu tema vanimast tütrest, 55-aastasest Karen Briggsist, kellest näitleja lahti ütles, kui naine andis väidetavalt oma tol ajal 14-aastasele tütrele A-klassi narkootikume.

Johnny teenis aastas 200 000 naela kui üks ITV seebiooperi suurimad staare, kuni ta 2006. aastal otsustas sealt viimaks lahkuda. Temast maha jäänud vara jagunes võrdselt tema viie lapse Jennifer Daviesi (43), Michael Briggsi (41), Stephanie Briggsi (39), Anthony Briggsi ning Mark Briggsi (58) vahel.

Aga tema suhe Kareniga ei paranenud kunagi. 2016. aastal vahistati nii Karen kui tema tütar Emma Beach, kes on nüüd 37, kui nad varastasid jalgrattaid, et oma narkosõltuvust toita.

Johnny Briggs oli päriselu Casanova – ta oli kahel korral abielus ning tal oli mitmeid armukesi, üks isegi stjuuardessiga, kes oli mehest kaks korda noorem.

Karen süüdistas enda sõltuvuses vanemate lahkuminekut. Temal ja tema tütrel Emmal on terve trobikond arreteerimisi.

Johnny liitus "Coronation Streetiga" 1976. aastal ja tegi 30 aasta jooksul kaasa 2349 episoodis.