Paltrow rääkis jutusaates "Armchair Expert" avameelselt oma kahe lapse 17aastase Apple'i ja 15aastase Mosesi sünnitusest, viidates, et mõlemad lapsed jätsid keisrilõikusest talle suured armid. Eriti kriitiline oli tütre Apple'i sünnitamine, mis oleks võinud lõppeda näitlejatari surmaga.

"Mu tütar oli hädaolukorras, see oli hull, me oleksime mõlemad peaaegu teises ilmas. See oli väga halb,” meenutas ta tütre sünnitushetke. "Igatahes on mul suur arm üle terve keha ja mis seal salata, mõtled, et "oi ei, see ei tohiks ju seal olla". Või tekitab see arm haletsust ja muret, miks just mul see on."

Muu hulgas kritiseeris 49aastane Paltrow sotsiaalmeediat selles, kuidas naistele pannakse ebareaalseid ootusi pärast sünnitust. "Tänu jumalale ei olnud tol ajal Instagrami, kui ma mõlemad beebid sain, sest kui ma nüüd vaatan kedagi, kes räägib, et ta sai kaks nädalat tagasi lapsed ning tema kõht on täiesti sile, mõtlen ma endamisi, et sünnitamine ei olnud üldsegi miskit sellist, nagu minul see välja nägi."