Miks aga Tim Allen ei naasnud? Uues filmis annab Buzz Lightyearile hääle Marveli filmides Kapten Ameerikat mänginud Chris Evans, kirjutas The Sun.

Allen andis 30 aasta jooksul Buzzile hääle kõikides "Leluloo" filmides, samamoodi nagu Tom Hanks andis hääle Woodyle. Fännid arvavad, et Allen jäeti uuest projektist kõrvale, kuna ta on avalikult väljendanud toetust Donald Trumpile.

Tim Allen, kes on vabariiklane ja nende vaadetega Hollywoodis haruldus, on varasemalt öelnud, et talle meeldib, et Donald Trump ajas inimesed vihale ning on mingis mõttes anarhist.

Kirjanik Brigitte Gabriel säutsus: "Tim Allen on ainuke inimene, kes on suuteline olemaks Buzz Lightyear. Kas Disney tühistas ta, kuna ta on vabariiklane?"

Teine lisas: "Hollywoodi tühistamiskultuur ründas jälle. Tim Allen tühistati, kuna ta on konservatiiv."

Tim Alleni situatsioonikomöödia "Last Man Standing" tühistati telekanali ABC poolt 2017. aastal, kuigi see oli nende tolle aja üks populaarsemaid saateid. Fännid arvasid, et otsus oli tingitud sellest, et Allen rääkis pidevalt enda parempoolsetest vaadetest.

Allen on aga ise öelnud, et ta ei ole kunagi avalikult Donald Trumpi toetanud. Näitleja mängis Buzzi viimati 2019. aastal "Leluloo" neljandas filmis, mis jäi nii Allenile kui Hanksile viimaseks.

Teine pool fänne arvavad, et näitlejate vahetus on hoopis tingitud asjaolust, et uus film räägib Buzz Lightyearist kui mehest, kelle põhjal hiljem mänguasi tehakse.

Film peaks esilinastuma uuel aastal.