Montanas toimunud võtete ajal tühjendas nooruke Hannah Gutierrez-Reed mitte ühel, vaid kahel korral relva nii, et terve võttemeeskond võpatas, kirjutas TMZ.

The Wrap vahendab, et paljud kurtsid 24-aastase relvaülema töökvaliteedi üle. Ja mitte ainult Cage, vaid ka paljud teised vanemad võttemeeskonna liikmed nägid, et naine ei ole enda elemendis.

Ajakirjanik Sharon Waxman raporteerib, et kui Gutierrez juba teist korda kolme päeva jooksul relvi teiste juuresolekul testis, sai Nicolas Cage'il sellest villand ja ta karjus: "Tee enne teadaanne, mu kuulmekile plahvatas praegu." Ja siis kõndis Cage minema.

Kaameravarustuse eest vastutav isik sõnas, et Cage ei olnud ainuke, kes oli noore naise peale pahane. Ta ütles režissööri assistendile korduvalt, et Gutierrez peab minema, ta teeb liiga palju vigu.

Kuid "The Old Way" produtsent eitab, et sellised asjad on juhtunud, lisades, et Gutierrezega võtteplatsil juhtunud sündmused on liialdatud. Gutierrez töötas filmis koos rekvisiitide eest vastutajaga ja sai oma tööga kenasti hakkama.

Aga kui ka mingi osa selles loost vastab tõele, siis see on noore naise jaoks üpris salvav ja kõlakad tema kehva töökvaliteedi osas saavad üha enam kinnitust. "Rust" võtete ajal oli tema väidetavalt eelviimane inimene, kes enne režissööri assistenti Dave Hallsi käsitles relva, mille tulemusena Alec Baldwin tappis operaatori Halyna Hutchinsi.